Följ med på fridykningsexpedition! Sälar och utklippans fyr 30/5-2/6

Utklippans fyr är en del av Sveriges sydostligaste ö-grupp. Långt från fastlandet ligger dessa exotiska öar – tillsammans med ett tusental sälar! Hela platsen är overkligt vacker, både ovan och under ytan. Detta borde fler få uppleva, tänkte vi. I år kan du hänga med!

Förra året var vi där i augusti då sikten är aningens sämre, varför vi i år tror att slutet på maj/början på juni är en bättre tid. Vi kommer göra expeditionen i samband med fridykningsträning, yoga, andningsövningar och mental träning – allt för att kunna snorkla tryggare, fridyka djupare eller stanna längre med sälarna. Det är bra om du har lite tidigare erfarenhet av snorkling, men du behöver inte vara van fridykare. Vi hjälper dig! Jag och minst 2 assistenter/ledare kommer guida dig på denna unika expedition och träningstillfälle.

Vi är ett flertal olika aktörer för denna expedition, men Unique dive center i Karlskrona är huvudarrangör. Vi bor på ett vandrarhem på Utklippan och ägarna där kommer även laga frukost, lunch och middag åt oss. Berätta vid anmälan om du har mat-preferenser eller allergier. I priset ingår allt; båtfärd t/r utklippan med RIB, utfärder till sälar och träning, 3 nätter på vandringshemmet, lakan, dusch, handdukar, bastu, träning, blyvikter mm. Vi återkommer med tider för avfärd från Karlskrona. Vi försöker ordna samåkning så långt som möjligt. Du behöver bara ta med dig egen dräkt, cyklop, snorkel och fenor samt vardagskläder. Antalet platser är begränsat till 9.
Slutpris inkl. allt: 6995.-
Anmäl dig via Unique dive unique.dive.travel@hotmail.com eller +46 70 886 74 31 / +46045515721
Anmälan är slutgiltig då du betalt beloppet till:
Unique dive via Christoph Samfass: SWISH: 070 886 74 31 eller BG 5823-5722 – Unique Dive

Utklippans fyr och omgivning!

Utsikt från fyrtornet

Annonser

2 kommentarer på “Följ med på fridykningsexpedition! Sälar och utklippans fyr 30/5-2/6

  1. Hej Lotta! Du är så välkommen. Ägaren till dykcentret i karlskrona är på resande fot, men han svarar säkert så snart han kan. De har vanliga dykdräkter att hyra ut och även fenor. Tror att Dykhuset i Stockholm har uthyrning. Du behöver en 5mm dräkt som sitter bra och går att röra sig/andas i :-) Bäst med helfotsfenor men även hälremsfenor går bra.
    Allt gott!
    /Annelie

  2. Skulle va så kul att följa med. Har försökt kontakta dykfirman för o se om det går att hyra utrustning o kostnad på det men fick inget svar..bara info om hur betalningarna går till. Det jag saknar är dräkt och ev fenor. Vet du vart man kan hyra? Antingen på plats i karlskrona eller i stockholm där jag bor? Tack på förhand! // Lotta

%d bloggare gillar detta: