Fridykningskurser i Sverige sommar 2018

Fridykning är en fantastisk upplevelse. Man lär sig mycket om sig själv, andning och havet. Det har varit många förfrågningar kring kurser i fridykning så vi har satt kurs-datum redan nu! Jag kommer hålla 3 x 2 kurser i sommar längs vår vackra västkust. På kursen kommer du lära dig enkla tekniker för att andas bättre, vara lugnare i vatten, snorkla tryggare, fridyka djupare och stanna längre under ytan.

Fridykning är ett sätt att känna sig som hemma i havet. I den här intro-kursen kommer du lära dig teori, säkerhet, mental träning, andning och lär känna din kropp och dina tankar på ett nytt sätt. Det är ju dessutom ett vackert och enkelt sätt att utforska den fina världen under ytan. Du kommer också lära dig mer om havsmiljön och hur vi kan ta bättre hand om havet.

Kurserna startar fredag kväll med fridykningsteori och workshop i andning. På lördagen/söndagen gör vi några morgonövningar innan vi åker ut med båt och gör två dyksessioner i natursköna omgivningar. Förhoppningsvis möter vi sälar under det andra dyket! Vi tar max 8 elever/kurs. Klarar du teoretiskt prov och alla övningar kan du bli certifierad.

Vi kommer även göra rena utflykter till fina fridykningsplatser för dig som redan kan grunderna i fridykning. Vi har dock inte satt datum för utfärder än.

Datum:
– 15-17 Juni Marstrand med Marstrands marina och dyk
1 fredagkväll teori/workshop och en heldags dykning lördag och kanske ytterligare kursdag sönd.
Pris: FULLBOKAT!.- Bokning via mail: butik @ marstrandsmarina.se

– 13-15 Juli. Hönö med Havskatten
börjar fredag klockan 18:00 och slutar lördag ca 16:00.Vi utgår ifrån Havskatten på Hönö där det finns fantastiskt boende nära havet om man vill/behöver sova över. Boka boende (fr 400/pers) via dem snabbt för de är mycket populära. Där ingår även frukost lördag/söndag morgon innan båtutfärd.
Boka kursen genom att maila anneliepompe (a) gmail.com så mailar jag mer info. Kan ta lite tid om/när jag är på resande fot.
Pris: 3600.- inkluderar frukost, båtutflykt och workshop.

– 17-19 Aug. Lysekil med Diveteam Lysekil. Kontakta Diveteam i Lysekil, de tar emot intresse och bokningar! Nu nordens största dykcenter.

Early bird pris 4000:-

Ingår inte i priset (Sverige):
– Fridykningsutrustning. Vi kan hjälpa dig att reda ut utrustning med ett närliggande dykcenter, inga problem! Du får låna blyvikter hos oss. Du behöver våtdräkt, flexibelt gummi-viktbälte, cyklop, snorkel och fenor. Boende får du ordna på egen hand men vi kan hjälpa till med tips.

Annonser

2 kommentarer på “Fridykningskurser i Sverige sommar 2018

 1. Hej,
  Vi är två personer som gärna vill anmäla oss till fridykarkursen 13-15 juli på Hönö. Men hur anmäler man sig?
  Vänliga hälsningar Pernilla

 2. Hej!
  Går det att vara helt nybörjare? Sådär ny så att jag antagligen inte kommer veta vad som är fram ocg bak på utrustningen? :D
  Vänligen
  Idah

%d bloggare gillar detta: