Nya tystnadsretreat i Sverige

‘If you are peaceful on the inside, you can handle stress on the outside..’

Våra populära tystnadsretreat är tillbaka med fler datum!  Nedan hittar du datum, information och bokning. Du bokar via SPA-hotellen nedan:

16-18 juni Göteborg, Sankt Jörgen park resort (Sista anmälningsdag för garanterad plats 2/6)
15-17 september Loka Brunn, nära Örebro.

Hälsopsykologi från Harvard möter mental styrka från Mount Everest!
MODIG & MINDFUL – Unika RETREAT I TYSTNAD 

Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en världsmästartitel i fridykning. Hon är en av sveriges främsta äventyrare med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, psykolog och mental tränare som coachar ledare och elitidrottare mot att uppnå drömmar och stor framgång med personlig utveckling och mental hälsa i fokus. Tillsammans tar Annelie och Cecilia med dig på en av de största utmaningarna som finns: den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv!

En unik helg av:

 • Mental vila och tystnad för inre ro
 • Yoga – för alla
 • Spännande föreläsningar och workshops
 • Naturupplevelser som öppnar dina sinnen
 • Tid för eftertanke och reflektion
 • Bra mat för både kropp och själ
 • Insikter om hjärnan och kroppens återhämtningssystem
 • Överaskningar

Du behöver inte ha några förkunskaper i varken yoga eller mental träning för att delta. Det krävs inga förberedelser eller fysisk styrka och du behöver inte oroa dig för att det vi ska göra är flummigt eller konstigt.  Allt du behöver göra, är att gå med på att stänga av mobilen i några dagar, vara helt tyst, slappna av och nyfiket lita på dina ledare.

Retreatet startar på fredagen efter incheckning, middag och informationsmöte. Tystnaden inleds av en ritual under kvällen och avslutas med en ceremoni på söndagen där vi öppnar munnen och delar med oss av våra viktigaste lärdomar innan vi åker hem.

 • När retreatet närmar sig kommer vi skicka ut ytterligare information inför din vistelse. 
 • Du kommer inte få något tidsschema för dagarna, då en del av upplevelsen är att vara närvarande i nuet, lita på processen och inte planera. För de som är oroliga redan nu kommer det finnas ett ‘nödnummer’ som familj kan använda för att komma i kontakt med retreatet.

Paketpriserna innehåller ett fullt program med Annelie och Cecilia från fredag kl 18.00 till söndag kl 16.00, helpension i enkelrum, all mat och alla aktiviteter.

Varmt välkommen på ett annorlunda, spännande retreat!

 

Annonser

En kommentar på “Nya tystnadsretreat i Sverige

 1. Hej, hur anmäler jag mig till en retreat? Intresserad av den i september :)

%d bloggare gillar detta: