Jag och Cecilia Duberg leder unikt tystnadsretreat!

Hälsopsykologi från Harvard möter mental styrka från Mount Everest!
MODIG & MINDFUL – Unikt RETREAT I TYSTNAD vid hälsokällan i Bergslagen.
23-25 september 2016

Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en Världsmästartitel i fridykning. Hon är en av sveriges främsta äventyrare med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, psykolog och mental tränare som coachar ledare och elitidrottare mot att uppnå drömmar och stor framgång med personlig utveckling och mental hälsa i fokus. Tillsammans tar Annelie och Cecilia med dig på en av de största utmaningarna som finns: den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv!

En unik helg av:

 • Mental vila och tystnad för inre ro
 • Yoga – för alla
 • Spännande föreläsningar och workshops
 • Naturupplevelser som öppnar dina sinnen
 • Tid för eftertanke och reflektion
 • Bra mat för både kropp och själ
 • Insikter om hjärnan och kroppens återhämtningssystem
 • Överaskningar

Du behöver inte ha några förkunskaper i varken yoga eller mental träning för att delta. Det krävs inga förberedelser eller fysisk styrka och du behöver inte oroa dig för att det vi ska göra är flummigt eller konstigt.  Allt du behöver göra, är att gå med på att stänga av mobilen i några dagar, vara helt tyst, slappna av och nyfiket lita på dina ledare.

Retreatet startar på fredagen efter incheckning, middag och informationsmöte. Tystnaden inleds av en ritual under kvällen och avslutas med en ceremoni på söndagen där vi öppnar munnen och delar med oss av våra viktigaste lärdomar innan vi åker hem.

 • När retreatet närmar sig kommer vi skicka ut ytterligare information inför din vistelse. Redan nu  kan vi avslöja att du bör packa mycket lätt.
 • Du kommer inte få något tidsschema för dagarna, då en del av upplevelsen är att vara närvarande i nuet, lita på processen och inte planera. För de som är oroliga redan nu kommer det finnas ett ‘nödnummer’ som familj kan använda för att komma i kontakt med retreatet.

Paketpriset innehåller ett fullt program med Annelie och Cecilia från fredag kl 18.00 till söndag kl 16.00, helpension i enkelrum, all mat och alla aktiviteter.

Varmt välkommen på ett annorlunda, spännande retreat vid hälsokällan i bergslagen.

Pris: 4.885 kr (inkl. moms)
Inkluderar boende, alla pass och en underbar tystnad.

Boka på Loka Brunns hemsida
Boka via epost till Loka Brunn
Ring och boka: 0591 – 631 00

Vill du passa på att stanna några dagar extra och smälta dina intryck? Det såklart utmärkt, boka det separat direkt med Loka brunn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mer om retreatets ledare:
CECILIA DUBERG
Cecilia Duberg är psykologen och mental tränaren som gör lika mycket nytta på idrottsarenan som på businessgolvet. Med specialistkompetens i hälsopsykologi, idrottspsykologi och ledarutveckling är hon en stark coach när människor behöver fungera bra och hållbart i krävande situationer. Hon är även skolad och erfaren terapeut i KBT och ACT, samt har filosofi som huvudämne i sin magisterexamen.

ANNELIE POMPE
Annelie är professionell äventyrare med en lång bakgrund inom mental träning, idrottspsykologi och det inre äventyret. Hon har jobbat som föreläsare och workshop-ledare samt yogainstruktör och coach. Annelie har varit på 7 tystnadsretreat a 10 dagar och insett vilken stor kraft det finns i att dra sig tillbaka och landa mellan jobb och nya äventyr. Att landa i sig själv är att vara trygg i sig själv. Att vara på retreat är att möta sig själv. Vågar du? 

Annonser

6 kommentarer på “Jag och Cecilia Duberg leder unikt tystnadsretreat!

 1. Hej. Har ni några platser kvar?

  Mvh Torbjörn

 2. Låter jättehärligt! Kommer ni att köra konceptet fler gånger? Väldigt intresserad men kan ej datumen i Sep.

 3. Tack för snabbt svar! Jag älskar din bok, bästa måbraboken jag läst 👏🏻👏🏻👏🏻

 4. Hej! Kul att du uppskattar idén! Ber om ursäkt – glömde skriva datum… 23-25 september! :-)

 5. Hej!

  Äntligen lite kortare silent retreats om man är ovan tänker jag, toppen!
  Jag hittar inget datum vilken helg det är.

  Med vänliga hälsningar, Pia

%d bloggare gillar detta: