Har du varit på Maritiman på sistone? Kom dit 14’e maj!

Jag minns det som en enda stor lekplats. Spännande och allvarligt på samma gång. En fartygsflotta, och en ubåt! Mest ville jag klättra omkring och utforska. Så inte mycket av den biten har förändrats sedan jag var barn! Numera är jag ambassadör för Maritiman i göteborgs hamn :-) De har sedan ett tag haft en maskot som heter ‘virvelina’. Hon älskar äventyr, bryr sig om miljön och bor på en båt. Hon är ritad med blont hår och jag kunde inte låta bli att känna igen mig. Jag håller som bäst på att försöka bo på en husbåt så det passar perfekt!

Maritiman har som nyhet i år något som kallas havslabbet där man kan lära sig och känna på delar av havet samt tyvärr se hur all plast påverkar havsmiljön.

Jag kommer vara där nu på lördag 14’e maj mellan ca 11:00-15:00. Har med mig böcker till signering!
annelie_pompe_9538

Annonser

En kommentar på “Har du varit på Maritiman på sistone? Kom dit 14’e maj!

  1. Men det är ju du som är Virvelina! /Björn

%d bloggare gillar detta: