Äventyr och workshops 2016 – häng med på stora upplevelser!

Varför låta det som varit definera resten av livet? 2016 kommer bli ett fantastiskt år, om du vill. Jag tror att man till stor del kan välja hur man vill leva, hur ett år ska bli, och skapa något att se fram emot. Jag tror det är nyttigt att utmana sig själv, att söka nära-livet-upplevelser och att inte vänta! Behöver du sällskap av likasinnade, en liten knuff eller en s.k ‘galen’ idé så kan du hänga med mig på någon av nedan upplevelser. Följ länkar för dautm, pris och anmälan:

Februari 2016: Workshop i yoga och andning för surfare och atleter – Malmö. Favorit i repris från Stockholm med Sofie Ringsten och mig. Kommer fler datum och städer under våren.

Mars/April 2016: Välgörenhetsvandring/expedition i Rolwaling dalen i Nepal. Gör något bra för Nepal OCH få en fantastiskt upplevelse på köpet. Endast 3 platser kvar.

Juni 2016: Läsarresa med IFORM – Expedition till Kilimanjaro special med expeditionsresor. Gillar du vacker natur? Ska du bara bestiga ett berg i ditt liv så är det Kilimanjaro.

Juli 7-10: Turglädje med Bergans i Idre! Yoga för friluftsliv, workshops och föreläsning. Mer info kommer!

Augusti 2016: Expedition till Kilimanjaro med expeditionsresor. Gillar du vacker natur? Ska du bara bestiga ett berg i ditt liv så är det Kilimanjaro. Stor upplevelse som varar länge.

November 2016: Lär dig fridyka på Bali! Favoriten från radiohjälpen. Jag stannar efter uppdraget och håller ytterligare en kurs. Fridykning, yoga och mental träning. Endast 3 platser kvar.

Det kommer att komma till fler möjligheter, så kolla hit då och då! Den närmaste månaden kommer jag försöka blogga från Antarktis där jag ska bestiga mt. Vinson. Min 7’e 7summit!! :-) Mer om det imorgon.

Annonser

2 kommentarer på “Äventyr och workshops 2016 – häng med på stora upplevelser!

  1. Annelie, ska du guida någon av Kili resorna 10 eller 22 aug med Expeditionsresor? Nyfiken då jag är inbokad på 22/8!

  2. det är ju så rätt -”…nyttigt att utmana sig själv..!”. Ska du inte vara med på BC i Oktober,…. snälla..!

%d bloggare gillar detta: