Vill du ha inspiration till att bli modigare?

Kom på GRATIS föreläsning och VINN en bok! :-)

Anmäl dig via info@alewalds.se 3 st böcker lottas ut bland de som dyker upp. Boken finns även för försäljning + signering. Begränsat antal platser!

Alewalds Outdoor & Sports Stockholm 6/10 kl 19:15
I samarbete med Bergans Sweden

pompe.indd
Annonser

En kommentar på “Vill du ha inspiration till att bli modigare?

  1. Vill säga till dig hur otroligt bra jag tycker din bok är! Jag tänker på något ur boken varenda dag – inte minst hur mycket det förändrar (mitt) liv och (min) vardag genom att byta ur ordet ‘problem’ till ‘utmaning’. Ja, rent av eliminera begreppet ‘problem’ ur min verklighetsuppfattning. Din bok har ändrat många inställningar genom att sätta ord och handling på saker som jag kämpat med. TACK!

%d bloggare gillar detta: