Om att vara författare + träffas & köp signerad bok!

Det är fortfarande overkligt. Det som så länge var PDF’er och filer på datorn är plötsligt något man kan hålla i handen. Det som var möten och diskussioner med min underbara förläggare Alexandra, redaktör Ingela och formgivare Annika på Bonnier fakta är nu ett slutfört arbete. Den välbekanta tomheten efter att ha genomfört en dröm har infunnit sig, och tack vare fina ord från min förläggare (”nu börjar resten av det roliga”) blivit hanterbar. Jag har blivit författare på riktigt. Och jag fortsätter ha kontakt med mina nya vänner.

Bokmässan med alla föreläsningar, intervjuer och boksigneringar är över. De största minnena är alla människor, historier och kollegor jag träffat. Och en middag med förlaget. Boxare, modeikoner, biodlare, kockar, komiker och alla på Bonnier åt middag ihop. Hur ofta händer det annars? En så brokig samling och alla så himla trevliga!

Många som inte hade möjlighet att köpa en signerad bok på bokmässan har undrat när nästa tillfälle är. Här är en massa möjligheter:
– beställ online direkt från mig här: Otroligt högt och extremt djupt
ELLER så ses vi här:
– 29 sept: Kista Stockholm
– 1 Okt: Malmö Bergans event. Återkommer med plats
– 6 Okt: Alewalds Stockholm
– 7 Okt: Inspirationskväll med Expeditionsresor Göteborg
– 9 Okt: Författarkväll Lohr’s pocket, Göteborg
– 13 Okt: Inspirationskväll med Expeditionsresor Stockholm

IMG_1315
FullSizeRender1IMG_1323IMG_1891

Annonser

En kommentar på “Om att vara författare + träffas & köp signerad bok!

  1. Hej Annelie!
    Jag kommer och lyssnar på dig i Kista på tisdag. Hur mycket kostar boken? Och kan man köpa den på plats? Måste man betala med kontanter, eller fungerar det med kort?
    Mvh Christer

%d bloggare gillar detta: