books & dreams i Göteborg – vinn biljetter till dig och en vän

Nu är det bara tre dagar kvar till Books & Dreams stora författarkväll på Draken i Göteborg! Där är jag en av de bokaktuella gästerna som intervjuas på scenen tillsammans med bland andra Ernst Kirchsteiger, Tilde de Paula, Alex Schulman och Sigge Eklund! Vill du komma och lyssna när jag berättar om livet, äventyren och min bok Otroligt högt och extremt djupt? Jag har fått möjligheten att lotta ut biljetter till tre av mina följare som alla får ta med sig en  vän. I biljetten ingår lättare mat, vin, mingel och goodiebag.

För att tävla, svara på frågan: Hur många kilo böcker bär jag på bilden?
Svara i en kommentar och ange din mailadress innan kl 19 ikväll.

IMG_1299 (kopia)

Annonser

En kommentar på “books & dreams i Göteborg – vinn biljetter till dig och en vän

%d bloggare gillar detta: