I’m sorry. Förlåt.

Dear reader. Sorry for not updating the blog so often the last year. I put my writing into a book instead. It’s almost finished! So now I promise to write more here.

But I would like to know, do you prefer english or swedish, or a mix? I’m as comfortable writing in both languages, and I tend to write more in english when I’m out of Sweden. I’m writing here for YOU, so I want to know what you think??

Annonser

6 kommentarer på “I’m sorry. Förlåt.

 1. Inte kunna prata menar jag.
  Jag kände denna personen. Hon kunde andas, se, höra och blinka. Samt förstod och var medveten om allt som hänt/hände henne. Kan inte tro annat än att hon upplevde stress över sin situation och jag förstår inte vad ni menar att hon hade för val.

 2. Väljer man att drabbas av en hjärntumör, opereras och efter det inte kunna röra en fena samt inte prata?

 3. Angående inlägg om stress: Jag tror du har helt rätt Annelie. Allt man gör, i alla fall om man är så privilegierad som man är om man är född Sverige, handlar om val. Man kan välja att sluta eller fortsätta, ändra spår eller stanna kvar, öka tempot eller stanna. Men ibland hamnar man i situationer där valet att stanna upp/avbryta/byta bana är jobbigare än att bara fortsätta. Även om stressnivån är hög kan det missgynna i ett längre perspektiv om man avbryter.
  Men jo, jag tror helt klart att man kan ”koka ner hela begreppet stress” till val. Man kan ju i dagens Sverige välja att bryta upp totalt, göra något annat och sluta konsumera. Allt är val, även om valen är svåra. Se t.ex på alla våran Sebastian på hästekasen, vad jag vet är inte han stressad, vilket beror på de val han har gjort.
  Tack för en fin blogg, jag ser fram emot framtida inlägg

 4. Utan att mena att jag inte tror på din strategi tror jag inte att man kan koka ner hela begreppet stress till att alltid vara ett val. Det finns hel del i livet som man inte kan påverka. Man kan välja hur man hanterar det ja, men det kan ändå bli en stress.

 5. Pingback: Att sköta jobbet som om det är en bergsbestigning | Annelie Pompe blogg

%d bloggare gillar detta: