Fotoinspiration – att bli uppslukad av en brännmanet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Många bra foton tror jag handlar om att tillåta sig att bli uppslukad. Om att verkligen bli uppslukad. Utan att vara rädd, försvinna in i det framför dig, in i detaljer . Det handlar om att sluta tänka. Tänk inte på ljus, vinklar eller kamerainställningar.  Det blev över 50 foton på en brännmanet i vattenbrynet. Jag vet inte hur lång tid som passerade innan någon kallade tillbaks mig. I efterhand vet jag inte om jag var helt närvarande i verkligheten, eller om jag bara flytt verkligheten. Brännmaneter är vackra.

IMG_1507.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
jelly OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alla foton är tagna med Olympus TG-2, både under och över ytan.

Advertisements

One Comment on “Fotoinspiration – att bli uppslukad av en brännmanet

%d bloggare gillar detta: