ADRENALIN – MED ÄVENTYR I BLODET

Jag ogillar macho-stämpeln på ”extremsporter”. Det behöver nämligen inte vara så extremt, hårt eller livsfarligt. Man kan göra alla extrema sporter på sin egen nivå, utan någon större risk för livet än att sitta vid ett skrivbord. Jag är rädd att den hårda stämpeln skrämmer bort människor till den graden att de inte vågar prova på de här fantastiska upplevelserna.

Så jag är såklart glad att få vara med i en bok som heter ”Adrenalin” och det är ok att inte få adrenalin-kickar! Man kan ha äventyr i blodet ändå.

Calle Magnusson, som skrivit boken där jag är med som profil och fridykningsexpert var med på en fridykningskurs förra sommaren, så nedan kommer några bilder därifrån. Man kan köpa boken via adlibris och denna länk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Untitled-1 copy Untitled-2 copy

Annonser

En kommentar på “ADRENALIN – MED ÄVENTYR I BLODET

  1. Ja, man kan fråga sig vad som är extremt. Kanske det som inte är normalt. Jag tycker det är extremt att sitta hela arbetsdagen framför datorn och känna hur adrenalinet pumpar runt i kroppen. Det är väl därför så många går och tittar i sina mobiler. Pang så sprutar det ut en skvätt adrenalin när man skickat ett sms. Hahahaha vad kul man kan ha tjugoifem den 11 september.

    Simba Marley på väg till Akkurat

%d bloggare gillar detta: