HÄR ÄR MASSOR AV INSPIRATION – ALLDELES GRATIS

För mig är det ren energi. När jag känner mig inspirerad blir jag samtidigt full av energi att genast sätta igång med det jag blev inspirerad till. Det kan handla om vad som helst. Sticka mössor, springa jättelångt, lyfta tunga vikter, surfa, klättra högt, dyka djupt. Allt det började i inspiration. I en enorm energikick.

Därför tackade jag såklart ja till att få vara med i Inspirationsboken som Aron Andersson skrivit. Där pratar jag och flera av de jag blir inspirerad av om just inspiration. Att få inspirera andra är min största inspiration.
Via denna länk kan du ladda ner boken alldeles gratis!

new

Annonser

En kommentar på “HÄR ÄR MASSOR AV INSPIRATION – ALLDELES GRATIS

  1. Att kunna inspirera någon annan är något som verkligen känns bra. Om man sedan kan njuta av livet själv medan man gör det så är det ju dubbel vinst. Och om man får något tillbaka så är det fullkomlig framgång. :-)

%d bloggare gillar detta: