TA ETT DJUPT ANDETAG. MISSA INTE DET HÄR!

Ett andetag är allt du behöver. Andas in så mycket luft du bara kan. Håll andan. Luta överkroppen neråt, lyft upp benen. Nu är du under ytan. Välkommen till en annan värld. Slappna av. Här är inte farligt.
Här är mjukt och tyst och långsamt.

Rör dig långsamt. Slappna av i kroppen. Slappna av i dina tankar.

Stanna så länge det känns behagligt. Att hålla andan fler gånger är som att värma upp. Efter några dyk kommer du känna dig mer bekväm. Snorkla och fridyk alltid tillsammans med någon.
Håll koll på varandra.

Gillar du inte att hålla andan går det såklart alldeles utmärkt att använda snorkel :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAUntitled-1 copy OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla foton är som vanligt tagna med min favoritkamera Olympus OM-D och tillhörande uv-hus! :)

Annonser

7 kommentarer på “TA ETT DJUPT ANDETAG. MISSA INTE DET HÄR!

  1. Vilka fantastiskt fina bilder, du är en otroligt duktig fotograf! Jag dyker visserligen med utrustning men jag älskar också livet under ytan och mår så himla bra av att vara där. Allt annat bara försvinner och det är verkligen bara här och nu som gäller, underbart!

  2. Detsamma Magnus! (härliga bilder menar jag) :-)
    Kul med dykcert! Är du sugen på att fota under ytan också?

  3. Vad roligt att höra Mirelle! Hoppas du och dina vänner får fler fina upplevelser under ytan :)

  4. Alltså åh, så fint, så bra fångat.. Blir så lycklig, för det är ju det här jag har börjat kunna se, och lite djupare ner! Och denna sommar fått se några kompisars lyckliga ansikten av att ha upplevt sin första snorkling!

    Tack för inspiration : )

%d bloggare gillar detta: