P3 NYHETER LÄNK OCH TANKAR

Idag är jag med i p3 nyheter och pratar med Natalia Kazmierska. Jag när väldigt tacksam för att få prata med duktiga journalister som ställer annorlunda frågor! Natalia frågade mig om vad jag tänker om självständighet vs. beroende av andra, och det har jag inte tänkt på förrän under cykelturen hem från radiohuset.

Jag tror det finns en grundläggande styrka i att vara självständig, med det finns också en styrka i att kunna ta hjälp av och vara beroende av andra. Den absolut vanligaste frågan jag får av journalister är vad jag skulle välja mellan bergen eller havet. Varför välja när man kan göra båda? Varför begränsa sig? Likaså tror jag att man kan vara både självständig och beroende av andra. Mina tuffaste prestationer har handlat både om att vara självständig, och vara totalt beroende av andra. Varför begränsa sig?

Snart är jag på väg till Danmark med en surfbuss och kommer vara totalt beroende av bra surfvågor. Önskar dig en vacker midsommar!

Här kan du lyssna:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5570588&playaudio=4600253
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5570588&playaudio=4600252

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser
%d bloggare gillar detta: