Freediving in the Red sea and freediving at home

I just wrote the title of the blog when I realised that any sea where you can freedive can be ”home” for a freediver. There will always be the feeling of weightlessness, freedom and peacefulness under the surface. A safe haven. A feeling of being home. I just got a e-mail from my very inspirational father, who is also freediving. He was out the other day freediving in Sweden. Maybe at the same time as I’m freediving in the red sea. There’s all the difference, but still the same. Here’s 26 degrees, there’s 10 degrees. But just as beautiful!

 

Annonser

3 kommentarer på “Freediving in the Red sea and freediving at home

  1. Vad härligt att krafterna håller på att återvända, och visst blir man inspirerad och får mer kraft av att ha havet att se fram emot. Hoppas du mår bättre och att du får många fina stunder under ytan!!

  2. Å alltså, det här var underbart att se! Detta har jag längtat till hela vintern, att återvända till livet under ytan på Öckerö… Jag har varit sängliggande hela vintern, nu börjar krafterna komma så sakteliga tillbaka.. Jag har ME/CFS och har inte mycket krafter att hushålla med, men när jag väl är under ytan så stressar kroppen ner och andning och puls blir lugn. Det är fantastiskt..
    Tack för inspirationen!

%d bloggare gillar detta: