Dagens outfit och dagens träning (lung-stretching)

Jag tror på att uppleva. Visst kan man läsa och titta sig till mycket, men att verkligen uppleva, med alla sinnen blir så mycket mer levande och lärorikt. Jag tror på att ”utsätta” sig själv för nya upplevelser för att lära känna sig själv och för att tänka nya tankar. Så det gjorde jag och flera andra under förra helgens nordic outdoor-mässa. Många nya aktiviteter testades, bland annat en speciell slags andning, stretching och andhållning som jag hade en workshop i. Det var så uppskattat att övningarna efterfrågades bildligt. Så här kommer de.

Övningarna är till för att stretcha ut stela muskler kring bröstkorgen så att man kan ta ett större andetag. Det har hjälpt mig att öka min lungvolym (vc). Alla övningar ska göras med ett stort andetag och hålla andan i ca 10 sekunder.

1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3

De är dessutom i fin kombination med dagens outfit i 40 grader sharm el shek. Passade perfekt med Tierras sommarmode: löp & skoj-shorstsen Floe shorts och linnet Sandstone top. I väntan på att havet och vinden skulle lägga sig hann vi fota lite mer i miljön:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
”Klippan” består av skelettet från koraller, flera hundra, kanske tusen år gamla. Tänk att klättra på koraller…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fotona är tagna av träningskompisen och coachen Akim. Alla bilder såklart fotade med Olympus PEN/OM-D:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

2 kommentarer på “Dagens outfit och dagens träning (lung-stretching)

  1. Hej Mariann,
    Det är alltid roligt när tajmingen faller på plats :-) Hoppas allt är bra med dig och att du andas djupt! Varma hälsningar från röda havet

  2. Hej Annelie! Så himla perfekt! Jag har följt din blogg sedan vi var på samma utbildning till Andnings instruktör. Läste ett inlägg där du nämnde lung stretching och tänkte för mej själv; det vill jag veta mer om. Jag behövde inte ens be dej, min önskning blev hörd i alla fall !! Lev & må hälsar Mariann i Jokkmokk

%d bloggare gillar detta: