Nu är jag utebildare – och med på Nordic outdoor hela helgen!

Jag gillar ju att göra saker till 100%. Så i veckan blev jag med i mitt livs första ledningsgrupp! Jag har pratat flera gånger med Thomas Traneving som driver Utebildarna, och så äntligen passade tid, rum och plats ihop. Vi fick till ett möte, jag blev superinspirerad, Thomas ville ha med mig – och så är jag med. Ska bli himla spännande att starta den resan.
Utebildarna organiserar utvecklande naturupplevelser och äventyr i kombination med affärsnytta som ledarskap, grupputveckling, värderingar, hälsa och utmaningar. Superspännande och väldigt intressanta ämnen som jag vill lära mig mer om samtidigt som jag kommer bidra med min kompetens inom vissa av områdena. (gissa vilka. Hälsa och utmaningar såklart!). Klicka på bilden för mer info!

LogoUtebildarna PNG

Idag var första dagen på fantastiska Nordic Outdoor mässan i Göteborg. Skön stämning och massa roliga aktiviteter. Ibörjan var det mest et gatlopp mellan vänner, bekanta och massor av människor att prata med. Så höll jag en workshop i att andas bättre, öka sin lungvolym och att lära sig hålla andan. En kille höll andan otroliga 5 minuter och 30 sekunder! Grymt imponerande av alla som kämpade sig upp i personbästa. Flera av deltagarna ville ha övningarna som vi gjorde. Håll utkik här på bloggen under kommande veckan så lovar jag att lägga ut dem.

Imorgon blir det istället ”vanliga” föreläsningar där jag berättar om mina äventyr och visar bilder och filmklipp, och så kommer jag hänga med mina samarbetspartners Bliz och Devold och Exped på finns hos addnature, och med polarna på Expeditionsresor såklart. Ses!?

IMG_0164
skönt att ligga och vila lite på mässan – och hålla andan också…

Annonser

3 kommentarer på “Nu är jag utebildare – och med på Nordic outdoor hela helgen!

  1. Måste ha varit ultimata förhållanden. Ser redan fram emot nästa års Ultra. Nu blir Lidingöloppet 30 K lite mesigt :-)

  2. Och jag fick njuta 40 minuter längre hehe ;)
    Vilket väder vi hade!

  3. Som ett komplement till andningsgymnastik vill jag slå ett slag för ultralöpning. 50 km i Lidingöterrängen under 6 timmar var en fantastisk upplevelse. Endorfinerna dansar fortfarande runt i kroppen. Och tack vare att vi sprang på härliga skogsstigar så känns benen helt OK. Nu är det bara att ladda om till Göteborgsvavet.

    Simba Marley

%d bloggare gillar detta: