Nordic outdoor i helgen!

Nu i helgen händer årets outdoor-happening! Nordic outdoor, som är nordens största outdoor mässa går av stapeln på svenska mässan i Göteborg. Jag har tidigare ogillat mässor eftersom det mestadels handlar om konsumtion och helt fel grej – att man är inomhus istället för utomhus. Men det här är annorlunda. Mässan är upplevelsebaserad! Man kan testa allt roligt från klättring, mtb, rullskidor till kajakpaddling. Och man är t o m utomhus på flera av aktiviteterna! Kort sagt bra inspirationsmöjlighet.

Jag kommer vara där och föreläsa och hålla en workshop i att andas och hålla andan, fredag-söndag samt ha en liten fotoutställning (säljer bilderna – pengarna går tilhavet!), och hänga med några av mina favoriter på mässan; expeditionsresor, bliz och new element (exped och devold). Kom dit och hälsa på!

Här är mer info: http://www.svenskamassan.se/sites/nordicoutdoor/

berghav (2) copy

Annonser
%d bloggare gillar detta: