Är med på ”fråga doktorn” ikväll klockan 18:15

Och maken till skön och avslappnad inspelning får man nog leta efter. De kan sin grej på SVT i Umeå. Det var som att komma in i någons hemtrevliga och familjära vardagsrum. Alla var genomtrevliga. Att prata med programledaren Suzanne var just som att prata med henne, inte som att bli intervjuad. Hon och Gunilla har hört, sett och lärt mycket och var otroligt spännnade människor. Jag tittar ju (tyvärr?) inte på TV, men nu kan jag tänka mig att kolla på ”fråga doktorn” då och då.

Har man något bättre för sig kl 18.15 (tex att vara utomhus eller träna eller läsa en bra bok) så kan man se det hela på Svt play (redan nu)

http://www.svtplay.se/klipp/1137977/annelie-pompe-varldsmastare-i-fridykning-i-fraga-doktorn

Ett litet faktafel smög sig dock in. Jag har inte varit världsmästare, utan världsrekordhållare – och blir det förhoppningsvis snart igen :-)

 

Annonser

5 kommentarer på “Är med på ”fråga doktorn” ikväll klockan 18:15

  1. Drömma, Utmana och följa sitt hjärta.
    Lyckönskningar till dig i Egypten.

  2. Tänkvärda ord, dom där med andetagen. Dom tar jag till mig. Till hjärtat. :)

  3. Fråga doktorn är ett program som skiljer sig en hel del från de flesta andra program på TV. Kan inte säga att jag egentligen tittar på det, men ibland är ju TV:n på när programmet går. Har nog en viktigt funktion.

  4. Det märktes även på intervjun. Jag kände mig som jag satt i en fåtölj bredvid och lyssnade på ett samtal, inte en intervju. Härligt!

%d bloggare gillar detta: