Jag på TV3 dokumentär ikväll 20:00

Som berättat i ett tidigare blogginlägg hängde några dokumentärfilmare från TV3 med några dagar i mitt liv i vintras. Resultatet visas ikväll! Det är en del av tre avsnitt som kallas ”kicksökarna”. Jag var först tveksam till titeln, men insåg att jag kan ge en annan syn än många andra som håller på med ”extrema” sporter. Vad är en ”kick”? Måste den innehålla adrenalin och dödsförakt? Måste man vara macho? Inte alls. Det fina är att man själv kan bestämma vad en kick är.

Mina s.k ”kickar” handlar om något helt annat än ovan. Om redigeringen inte bestämt sig för att berätta någon annan version så är det just annorlunda kickar som dokumentären handlar om. Själv är jag kvar i alperna så det är stor chans att jag springer upp och nerför en brant backe istället för att titta på TV3 play :-)

Annonser

En kommentar på “Jag på TV3 dokumentär ikväll 20:00

  1. Det blir en ypperlig uppladdning inför Champions League – matcherna kl 20.45. Vi ses på mässan i morgon hoppas jag.

    Simba

%d bloggare gillar detta: