Kilimanjaro på 2 minuter med filminspiration

Det är omöjligt att inte bli inspirerad till att filma när man har en sambo som är filmare. Det är omöjligt att inte bli inspirerad av Kilimanjaro. När man dessutom har en alldeles utmärkt Olympus OM-D som filmar i HD finns det ingen anledning att inte filma! Mellan tusentals foton på Kilimanjaro tog jag filmklipp här och där. Här är resultatet:

 

 

Annonser

4 kommentarer på “Kilimanjaro på 2 minuter med filminspiration

  1. Tack! Jag är ju inte experten hemma, men sitter i sambons program ”final cut” (mac) och det verkar funka bra :)

  2. Ser riktigt fint ut. Har själv en HD Videokamera. När jag redigerar mina filmer så går HD kvalitén förlorad. Vad jag hört är det få program som klarar av att behålla kvalitén när man klipper-och-klistrar filmer. Har du några rekommendationer på det området?

  3. Om jag hade pengar, rabadabadaba……..

  4. Det gick rysningar längs ryggraden när jag såg filmen. Dit vill jag igen. Och då ska jag filma mer.

    Kram Simba Marley (kolla mejlet jag skickade igår:-)

%d bloggare gillar detta: