Dagens outfit – underställ (Devold – som dessutom är årets produkt enligt Utemagasinet!)

Om alla kläder var godkända att ha på sig till jobb och vardag – då skulle jag bara gå omkring i underställ och sköna funktionskläder. Som hemma. Det är lite after-ski känsla att jobba halvdag hemma efter morgonens kalla joggingtur. Vid första mail-kollen ser jag att Utemagasinet har utnämnt Devold ”expedition” underställ till årets produkt. Jättekul att Devold äntligen växer sig in i Sverige! Just det understället hade jag på mig både till toppen av Everest och Denali, och även hemma i soffan.

Dessutom är de färgglada och snygga! Jag älskar underställ och har på mig någon underställsvariant varje dag, både i träning och vardagsliv, framför all nu på vintern. Merinoull-linnet är min absoluta favorit. Det värmer där det är som viktigast utan att vara i vägen.

Som en hyllning till Devold så kommer lite ”underställs-outfits” här.

1Funkar idag i soffan tillsammans med en Tierra Cabane fleece och raggsockar

IMG_2188…på en klippa i sydafrika

OLYMPUS DIGITAL CAMERADevold och en massa tjejer på väg uppför Kilimanjaro!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFärg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAi Everest basläger

2
Och Devolds sprillans nya nätunderställ funkade perfekt på Denali i Alaska

Så här tyckte Utemaggan om understället:
”Ett underställ kommer aldrig att fungera för alla typer av aktiviteter. Vi som är ute lite mer än de flesta behöver både tunna och kraftigare underställ. Devold Expedition är som namnet antyder ett kraftigare underställ för den kallare delen av året. Men här finns sannerligen både kvalitet och funktion. Det här är ett underställ som utvecklats genom många och långa expeditioner till jordens kallaste hörn. Ett uns polyamid för passform och slitstyrka och 95 procent merinoull gör detta till ett ställ värt att prisa.”

Annonser

3 kommentarer på “Dagens outfit – underställ (Devold – som dessutom är årets produkt enligt Utemagasinet!)

  1. Tack för svar :) och för en inspirerande syn på livskvalité. När jag ”försvinner” för djupt in i mitt ”arbete” om man nu kan kalla det jobb att göra det man älskar, så surfar jag ofta in här och hoppas på ett inlägg för en inspirerande fritid! Ibland har jag tur. Gott nytt år!

  2. Hej Jeanette! Visst är livet i underställ lite bättre och enklare :-) Devold luktar inte alls mycket. Jag hade samma devold-underställ två veckor i rad på mt. då jag svettades varje dag och det var inte någon märkbar lukt – eller så hade jag vant mig ;-) Rekommenderas varmt alltså!

  3. Åh vilket lägligt inlägg! Följer din blogg och inspireras av din inställning till livet!
    Nu letar jag ett ytterligare underställ och såg just att det här märket fått utmärkelsen. Hittills har icebreaker varit mitt hjärtebarn i underställsdjungeln då jag tycker det är outstanding gällande hållbarhet, lukt och snygghet. Jag lever mitt liv mer el mindre i underställ och är beroende av att de inte luktar, då jag vill tvätta så lite som möjligt. Hur är detta angående lukt? Blir väldigt tacksam för svar. :)

%d bloggare gillar detta: