Jag som dokumentär

Idag hade jag en filmkamera i ansiktet. Igen. Och igår också. Just som jag trodde jag skulle slippa dem ett tag :-) Skämt åsido så är det mestadels roligt. Två dokumentärfilmare har ”följt efter” mig och mina aktiviteter i över två år och jag har faktiskt vant mig vid kameror så till den graden att jag kan strunta i dem och göra min grej. Igår och idag var det ett annat gäng från TV3 dokumentär som hängde med. Jag får inte säga så mycket mer än att resultatet kommer någon gång i vår.

Lite senare i vår/sommar kommer ytterligare en dokumentär variant som görs åt Red bull media house. Jag är med i en serie avsnitt med människor som gör olika typer av mer eller mindre extrema sporter. Det filmades under det senaste världsrekordförsöket och det kommer filmas under nästa världsrekordförsök också.

Den största nackdelen med att vara framför kameran är att jag hellre skulle vara bakom kameran. För jag får sällan fotografera när jag själv filmas. Men jag lyckades klämma några foton ändå, och så även videofotografen.

Untitled-3 copy
Untitled-2 copy
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vardagsrummet blev en filmstudio i en timme

Annonser

2 kommentarer på “Jag som dokumentär

  1. Dokumentären kommer handla både om Everest och fridykningen. Den kortare varianten kommer till sommaren och den längre till hösten tror jag!

  2. När kommer den där dokumentären om Everest?

%d bloggare gillar detta: