Ljudet av snö under kängorna och känslan av ett kallt avtryckarfinger

Det ljudet är bland det bästa jag vet! Jag gillar kyla, snö och vinter. Jag gillar hur allting blir lite tystare, dämpat av allt vitt – som om världen respekterade snön. Och jag gillar att fotografera allt vackert. Tog med superkameran Olympus E-5 på en vinterpromenad och blev kall om avtryckarfingret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer på “Ljudet av snö under kängorna och känslan av ett kallt avtryckarfinger

  1. Om knarret under fötterna,så borde du komma upp till Kiruna nångång :)
    Med vänlig hälsning, Peter Tartu

  2. Tystnaden är härlig. Här på Bjärehalvön kan jag höra den. Och så plötsligt bryts den av en traktor i fjärran. Detta är ett naturligt liv. Det blir underbart att leva så här i två månader. Nu ska jag jobba med det naturliga gymmet ett tag. Fotona med träden påminner om redwoodskogen i Californien. I miniatyr.

    Simba Marley

%d bloggare gillar detta: