Bästa julklappen till en fridykningsnörd!

Varje dag kan du drömma dig bort, ner i havet, trycket och tystnaden, eller till fiskar och korallrev. Då måste du bara ha den här kalendern! För det är inte vilken kalender som helst – den har dessutom ett gott syfte.

Max och Orio                                                                           Och alla fina foton i kalendern!

Det var Erika Schagatay som började, halvt på skämt tror jag, prata om Max och Orio som kalenderkillar. Hon hade flera bilder på dem. Jag med. Och så plötsligt på en flygplats i Istanbul (vet jag inte vem som kläckte idén, men väl ute gick den inte att stoppa). Max och Orio, två unga supertalanger inom fridykning, som dessutom hjälpte till stort med mina världsrekordförsök, borde få stöd. Ja – så vi gör en jättesnygg kalender och säljer den och så får Max och Orio hela vinsten! Så köp den fantastiska kalendern och hjälp Orio och Max dyka djupare på köpet.

Jag och Erika beställer och trycker kalendern i två omgångar:

– Beställ innan 10’e December om du vill ha den innan jul
– Beställ innan 9’e Januari om du vill ha den alls

Endast 175:-

Beställ via denna länken!

Kom ihåg att ”nörd” inte är ett skällsord. Det är något bra. Som nörd går du in 100% för något – och det är bra!

Annonser

En kommentar på “Bästa julklappen till en fridykningsnörd!

%d bloggare gillar detta: