Jag provar ”dagens outfit” – utan smink och klackskor

Det finns inte så vansinnigt mycket att skriva om att vila örat. Det är bättre efter flera dagar utan djupdyk, men det måste vara helt bra innan jag beger mig ner under 100m igen. Man är inte starkare än sin svagaste länk osv. Och jag är faktiskt riktigt stolt över att jag lyckats ”vila”. Vi åker snart ner till Sharm igen för att jobba på resten – allt det man kan göra utan öra.

I somras när jag surfade i Galicien med Surfakademin träffade jag modebloggaren Angelica Blick på samma kurs, och av en slump surfade jag in på hennes blogg häromdagen. Det verkar vara en hel sub-kultur i sig. Men bloggen var fin och jag fick idén att göra något liknande, men mer min stil. Och så passande att min kära pojkvän kom ner med min måttsydda poseidon-dräkt som ska testas på djupet. (Tack poseidon!) Här är något oväntat – mitt första och kanske enda modeblogginlägg :-) Håll till godo.

Annonser

14 kommentarer på “Jag provar ”dagens outfit” – utan smink och klackskor

 1. Snyggt! och ett par vita ”Rider” är ju inte fel!

 2. Jag längtar ännu mer till Mount Everest Base Camp när jag ser bilderna. Jättefina. Jag ska försöka matcha det i Nepal;-)

  Vi tar med en modefotograf dit.

  Simba Marley

 3. Var kan man köpa en sån där dräkt? Kan man ha den på land, eller blir man för svettig?

 4. Annette Ericsdotter Bettaieb, TGIM - Thank God It´s Monday

  Fint att du tar hand om dig och vilar örat. Vilka otroligt härliga bilder. Säger som Penélope här ovan: alltid kul med inspiration :) Kram från oss alla på TGIM – Thank God It´s Monday

 5. Hej, Nej det är det inte. Det är en yamamoto 45 med superstrech nylon på insidan och smoothskin på utsidan. Smidig och lätt att ta på :)

 6. Man kan inte ha solglassögon när man dyker ;) Skämt och sido finna bilder…

 7. Så du surfar ibland i alla fall ;-)

  Jättefin e du.

 8. Tack hörrni!!

  Du med falsk e-mail adress som klagar och inte vågar visa ditt namn – det är för fegt för att visas och ryker direkt. Och nej, det är inte en ”bluff” att spegelvända en modebild :-)

 9. Du är så fruktansvärt snygg! Jag ser gärna mer bilder på hur du klär dig i olika sammanhang. Löpning, yoga osv.. Alltid kul med inspiration :)

%d bloggare gillar detta: