Inspirationsafton med Expeditionsresor 2 Okt

Låt er inspireras!  Gör ett avbrott i höstkvällen och vardagen för att drömma dig bort till spännande äventyr och platser som Everest Base Camp, Bhutan, Grand Canyon, Kilimanjaro, Nordpolen och Svalbard. Vi visar bilder och berättar om några av jordens vackraste och häftigaste platser. Hoppas vi ses den 2 oktober!

Du kan läsa mer och anmäla dig här: https://inspirationsafton.eventbrite.com/?utm_campaign=13410b78a4-Nyhetsbrev_0011&utm_medium=email&nomo=1&utm_source=Expeditionsresors+Nyhetsbrev


Annonser

2 kommentarer på “Inspirationsafton med Expeditionsresor 2 Okt

  1. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

  2. Jag anmälde mig igår. Då kan jag berätta hur det gick på Lidingöloppet som jag ska springa på lördag. Det kändes bra när jag var ute och testade Abborrbacken i lördags.

    Vi ses nästa tisdag.

    Simba Marley

%d bloggare gillar detta: