Snart: en av världens vackraste vandringar i Nepal med expeditionsresor!

Av någon anledning har foto börjat ta en allt större plats i mitt liv. Kanske börjar någon slumrande kreativitetsgen vakna till liv igen! Jag satt och kollade igenom bilder från mina tidigare vandringar till och från Everest basläger genom Khumbudalen och blev nostalgisk. Och glad över alla fina bilder! Så jag måste dela med mig av några av dem nedan.  Bilderna får mig att längta tillbaks till Nepal redan nu, detta magiska land!

Det känns jättekul att sitta och smida planer med Ola och Jonas på Expeditionsresor. Vilka grymma arbetskamrater! Det är riktigt kul att faktiskt ha arbetskamrater för en gångs skull. Vi har börjat planera en resa till Everest basläger på sydsidan nästa år. Det har varit en del förfrågningar, och eftersom EBC-trekken klassats flera gånger som en av världens vackraste vill såklart jag och Expeditionsresor ge fler en trygg och unik möjlighet att hänga med dit!

Annonser

3 kommentarer på “Snart: en av världens vackraste vandringar i Nepal med expeditionsresor!

  1. Hej! Kul att du är intresserad! Vi jobbar tillsammans med en Sherpa-vän jag klättrat med i Nepal. Men det är expeditionsresor som arrangerar.

    allt gott!
    /Annelie

  2. är jätte intresserad av att göra denna vandring. bokar ni genom något företag eller hur funkar det? skulle jätte gärna vilja ha tips! skicka gärna på min mail : Tony.vikstrom@baldershus.com

  3. Det blir nåt att se fram mot 2013. Simba i Nepal. Wow. Ska bli kul att se när ni får klart programmet.

    Go Simba just go

%d bloggare gillar detta: