Sannäsfjorden under ytan

Det ligger en härlig spänning i att besöka en ny dykplats. Man kommer fram, kollar in omgivningen, och ser ner mot ytan. Det är som att öppna ett present som man inte har en aning om vad som är inuti. Spännande! Man klär på sig dräkt, viktbälte, fenor och cyklop med förväntning. Väl på väg ner i vattnet tittar jag ner under ytan innan kroppen lämnat land. Så här såg det ut:

Annonser

2 kommentarer på “Sannäsfjorden under ytan

  1. Tack! Ja visst är det vackert under ytan!! Härligt att du tagit dig ner dit – 4 meter i hummerviken är ju en jättebra start!! Och vacker! :-)

  2. Inte nog med att du är en duktig dykare, du tar grymma bilder under vattnet! Om folk visste hur vackert västkusten är under ytan! Precis hemkommen från Öckerö och Hummerviken där jag precis lärt mig att våga fridyka åtminstone fyra meter haha! Men stort för mig : )
    Lycka till med nya äventyr!

%d bloggare gillar detta: