Kom på fridykningskurs i sommar!

Det är något av det roligaste, bästa och mest intressanta man kan göra! Jag lovar. Och ja – alla kan lära sig fridyka. Man behöver inga förkunskaper.  Jag vet att det kan verka som någon vanlig slags kurs i en lite speciell sport, men fridykning är så mycket mer. Du måste prova sjäv! http://www.fridykning.se/kurs/datum.html

Jag håller flera av kurserna tillsammans med Sebastian Näslund

Annonser

8 kommentarer på “Kom på fridykningskurs i sommar!

 1. Tack så mycket båda två för tipsen och hjälpen! Nu är jag supertaggad!:)
  Jag ser också fram emot att komma och ta en fridykningskurs hos er, hade sett fram emot att göra det i sommar men nu har jag fått en inflammation i lungorna så det får nog vänta lite. Men den som väntar på något roligt…!

 2. Förlåt att jag blandar mig i, men ska man åka första gången skulle jag rekommendera Lyckebygården (www.dhamma.org, välj den svenska sidan). Då är inte precis allting främmande och man har inte världens längsta resa hem. För man vet verkligen inte hur det är förrän man verkligen är där. Och så får man liksom en bra referensram att utgå ifrån.
  Lycka till båda 2!

 3. Hej Liesel,
  Tack så mycket! Jo, jag kan verkligen rekommendera klostret i thailand!!! Det är det bästa retreat jag varit på. Det är väldigt motiverande :-) Här är webbadressen för mer info: http://www.suanmokkh-idh.org/ Har du fler frågor (typ resa dit) är det bara att maila mig!

 4. Hej Annelie!
  Du är lika inspirerande och motiverande som vanligt:)
  När jag läser kommentarerna nu så blir jag väldigt nyfiken på om du kan dela med dig av vilket kloster du var på i Thailand samt om du skulle rekommendera det? Jag mediterar själv men skulle också behöva en riktigt push för att få det att bli en äkta del av in tillvaro.
  Mvh
  Liesel

 5. Modigt och starkt av dig, Carro! Att glömma sig och öva är en del av det hela, det är bara att vara envis.. :)

  Jag tror också på att plocka russinen ur kakan! Efter att ha varit en trädgårdshelg på lyckeby ville jag inte alls lyssna på han på bandet, utan föredrar vad jag lärt mig i klostret i Thailand, friskt blandat med yogaövningar. De russin som funkar för dig är de bästa russinen! Jag tror inte på att man ska pressa in sådant som inte faller någonlunda naturligt och intressant…

  Önskar dig all lycka till med övningarna!

 6. Ja, det var väl allt sammantaget som gjorde att det kändes så jobbigt; isolerad från omvärlden, inte prata, inte äta på kvällen, det relativt hårda dagsschemat, alla mygg som man inte fick döda. Att min rumskompis smittade mig med ”womens problem”…Kanske smart att jag hade icke ombokningsbara biljetter till hemresan. Det var många, särskilt av tjejerna som åkte hem innan det var slut. Meditationen gick det väldigt skiftande med; vissa dagar somnade jag nog varannan minut, andra dagar gick det bättre. Men jag kände aldrig något fritt flöde över hela kroppen. Lite svårt att komma in i vardagen nu. Försöker vara mer närvarande med sinnena i det jag gör (och glömmer mig ideligen), mediterar på bussen till o från jobb (en timme enkel resa) men somnar ibland, försöker praktisera dhamma. Hade velat åka på nån av deras trädgårds-/arbetshelger men har redan brutit mot förbudet att praktisera nån annan typ av meditation. Är inte beredd att sluta med styrkeyogan och Barbro Bronsberg-skivorna. Vill kunna plocka russinen ur kakorna så att säga, men hörde nån säga att det är farligt att blanda olika meditationstyper. Har du några tankar om det?

 7. Wow häftigt!!! Tufft. Men hoppas du tycker det var värt det. Jag är nyfiken på hur du upplevde det! :-)

 8. Jag har varit på en annan kurs. Kom hem i söndags efter tio dagars retreat på Lyckebygården. Bland det absolut tuffaste jag någonsin genomfört. Samtidigt jättetacksam över att du lade ut länken.

%d bloggare gillar detta: