Denali-film!

Hade någon berättat för mig hur kul och lätt beroendeframkallande det är att redigera film på en MAC kanske jag aldrig hade börjat. Det kan bli en dyr erfarenhet för en PC-fantast… Med en massa bra tips och filmredigerarproffshjälp lyckades jag klippa och välja bort över en timme film till dessa härliga minnen:

Annonser

3 kommentarer på “Denali-film!

 1. Jättetrevligt film, Annelie! Grattis till ännu en hög topp och nya lyckosamma upplevelser.

 2. Tack Lars. Jo, Denali var inte i närheten av Kilimanjaro. Men alla berg är annorlunda :-) Det är inte jag som gör Kilimanjarofilmen, så åjag vet faktiskt inte…

  Vad gör du i sommar?

 3. Jättefin film. När jag ser den så går tankarna åter till Kilimanjaro. Men detta var säkert strået vassare, Skulle va häftigt att klara av det med. Men då behövs en hel del klätterträning.
  LSRC Lars Simba Run&Climb är registerad nu. Första uppdraget är Båstad Marathon 30 juni och Jubileumsmarathon i Stockholm den 14 juli. Det blir en fortsättning på min Stig-Helmer Marley berättelse. Jag har en hel del idéer. Det gäller bara att sjösätta dom.

  På tal om film – blir det nån Kilimanjarofilm?

  Glad midsommar!

  Simba

%d bloggare gillar detta: