helgen i foton

Det blev nästan fler bilder än ord den här helgen. Jag har nämligen fått testa Olympus nya Tough-820 kompaktkamera, som även kommer bli min trogna följeslagare på Denali, och antaglien på djupet i sommar också! Äntligen en snabb kompakt med bra bildkvalitet! Och en massa roliga filter att leka med:
2 Comments on “helgen i foton

  1. Vilken fin blogg du har Mattias! Härilgt inspirerande till uteliv. Ambit verkar spännande!
    Vad gäller imma på linsen så är mitt tips att försöka hålla kameran i ungefär samma temperatur för att undvika att linsen immar igen. T ex ha den i ytterfickan istället för innefickan, eller i topplocket på ryggsäcken (fast då kommer man missa fler bilder ;-) Jag kan verkligen rekommendera en vattentät kamera :-)

  2. Det var fina bilder, kameran klarade av såväl närbilder som vyer på ett bra sätt. Har själv funderat på att uppdatera min utrustning, när jag var i Spanien och vandrade nyligen så immade kameran igen i regnet. Hade dock en Ambit från Suunto med på färden, och om du inte provat den så kan jag absolut rekommendera den. En utvärdering hittar du på min blogg.

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 2 406 andra följare

%d bloggare gillar detta: