helgen i foton

Det blev nästan fler bilder än ord den här helgen. Jag har nämligen fått testa Olympus nya Tough-820 kompaktkamera, som även kommer bli min trogna följeslagare på Denali, och antaglien på djupet i sommar också! Äntligen en snabb kompakt med bra bildkvalitet! Och en massa roliga filter att leka med:
Annonser

2 kommentarer på “helgen i foton

  1. Vilken fin blogg du har Mattias! Härilgt inspirerande till uteliv. Ambit verkar spännande!
    Vad gäller imma på linsen så är mitt tips att försöka hålla kameran i ungefär samma temperatur för att undvika att linsen immar igen. T ex ha den i ytterfickan istället för innefickan, eller i topplocket på ryggsäcken (fast då kommer man missa fler bilder ;-) Jag kan verkligen rekommendera en vattentät kamera :-)

  2. Det var fina bilder, kameran klarade av såväl närbilder som vyer på ett bra sätt. Har själv funderat på att uppdatera min utrustning, när jag var i Spanien och vandrade nyligen så immade kameran igen i regnet. Hade dock en Ambit från Suunto med på färden, och om du inte provat den så kan jag absolut rekommendera den. En utvärdering hittar du på min blogg.

%d bloggare gillar detta: