Föreläsningsturné i Göteborg och Stockholm 8-9 Maj

Om ett par veckor ska jag inte direkt ut på turné, utan bara lämna Göteborg för att föreläsa i Stockholm en kväll. Men ändå! Det här är mina två första öppna föreläsningar. Föreläsningarna hålls i Wimab’s regi och de gör allting runtomkring själva föreläsningen! Under kvällen kommer dessuom en första teaser från den kommande dokumentären ”deep everest” visas. Här är ett utdrag från föreläsningsinnehållet:

Äventyrlig Inspiration

Har man passionen, modet och inspirationen kan man klara av i princip vad som helst. Att våga be om hjälp, inte tveka och att kunna vända negativ kritik till något positivt är viktiga verktyg på vägen mot de mål man vill uppnå. De hinder man möter på vägen går alltid att övervinna genom att kontrollera sina egna tankar.

Annelie pratar med hjälp av levande bilder och exempel om sina äventyr och vad hon lärt sig om att leva, om andra och sig själv på vägen. Hennes erfarenheter och berättelser från hela världen trollbinder och motiverar åhörarna och ger dem en tankeställare.

Annelies budskap: Mål och målsättning är viktigt, oavsett vad man sysslar med. Att veta varför man gör det man gör. Men det som kommer i första hand är ändå engagemang och en brinnande passion för vad man sysslar med. Har man bestämt sig för någonting är man skyldig sig själv att ge 100% hela vägen.

 http://www.wimab.se/sv-SE/Seminarier—Kurser.aspx?productid=PROD809

 

Annonser

En kommentar på “Föreläsningsturné i Göteborg och Stockholm 8-9 Maj

  1. Önskar jag kunde komma! Skulle så gärna vilja lyssna till din föreläsning men det är lite långt att komma med båten över till Sverige när jag har skola på samma gång :) Förhoppningsvis lyckas jag komma någon gång!
    Ha de gött!
    Sarah Simone

%d bloggare gillar detta: