mediabrus och intervjuer

Jag säger ja-tack till alla intervjuer. För ibland dyker alldeles speciella journalister upp. De som ställer lika bra frågor som en coach eller psykolog, eller som en riktigt god vän. Att bli intervjuad är nämligen en fantastisk möjlighet att lära sig nya saker! Det är sällan jag upplever intervjuer som en frågestund. Allt oftare glider det istället över till intressanta och filosofiska samtal, med enda nackdelen att jag ibland, med ett skratt, blir hindrad när jag försöker ställa luriga frågor till den som intervjuar…  Journalisten, ibland intet ont anades, inser inte att han/hon ingår i något annat, större och roligare :-)

Jag uppskattar verkligen journalister utan en massa fördomar! Men vissa kan inte dölja det, utan meningar som ”…men dina farliga extremsporter…” halkar in då och då, trots mina kanske ibland alltför beskrivande kärleksrelationer till naturen och djuren.  Och då är det bara att börja om från början igen!

Av någon anledning har media hopat sig de senaste veckorna. I tidningar nu finns ett större porträtt av den fantastiska skribenten Erika Willners i Utemagasinet och ett mindre i Sportdykaren. Sedan i måndags har jag suttit i intervju två timmar om dagen med riktigt intressanta journalister från Leva/PS, Åka skidor och DI weekend. Tack fina journalister för era genomtänkta frågor och öppna sinnen!

Sportdykaren

Sportdykaren

Utemagasinet

Utemagasinet

Annonser
%d bloggare gillar detta: