Xdin fortsätter engagera!

Jag kommer fortsätta samarbeta med min äventyrspartner Xdin även kommande år! I samma veva händer en massa spännande i Sveriges härligaste IT-konsultbolag.

Här är mer info om vårt samarbete: http://www.xdin.com/om-xdin/aventyrspartner-annelie-pompe/
Och om Xdins och mitt gemensamma intresse i Nepal: http://www.xdin.com/om-xdin/cwcn-child-watabaran-center-nepal/

Här är senaste nyheterna:

Pressmeddelande | Xdin AB | 16 april 2012: Xdin AB – med 221 anledningar att fira!

Nu är förvärvet av Enea Experts klart och från och med måndag 16 april arbetar vi tillsammans som Xdin. Vårt erbjudande stärks rejält inom inbyggda system, test och kvalitetssäkring samt systemutveckling. Genom vår samlade kompetens och erfarenhet blir vi en av de största aktörerna på den svenska teknik- & IT-konsultmarknaden.

Från och med idag verkar Enea Experts under namnet Xdin AB. Det innebär att vi välkomnar 221 nya kollegor som gör att Xdin nu passerar 1100 anställda. Inom fordons- och verkstadsbranschen har Xdin i över 20 år varit ett starkt varumärke där vi är mer en partner än en leverantör till våra kunder. Genom förvärvet ökar vi vår kompetens inom flera av våra övriga branscher och tjänsteområden. Fredrik Nyberg, CEO Xdin AB, säger; “Den kompetens som Enea Experts konsulter har inom inbyggda system, systemutveckling samt test och kvalitetssäkring kompletterar Xdins nuvarande tjänsteutbud på ett mycket bra sätt, samt stärker Xdin inom de områden där vi ser mest potential i och vi vill växa framåt. Vi stärker också Xdins positionering ute i landet med tillskott framför allt i Stockholm, Linköping och Lund. Vi kan nu hjälpa våra kunder på fem orter tillsammans med Göteborg och Västerås. Nu väntar en spännande framtid då vi tillsammans ska bygga ett nytt och mer komplett Xdin. Att plocka det bästa från två företagskulturer och skapa en gemensam plattform där medarbetare känner sig hemma och kan utvecklas. Nya och gamla kunder kommer möta ett bredare utbud med bibehållen spetskompetens. Vi blir helt enkelt bättre på fler saker nu!”

Ytterliggare anledning att fira är att Xdin nu klättrat 13 placeringar i Universums rakning över Sveriges bästa arbetsgivare 2012 och att vi tillhör 1% av alla företag i Sverige som har högsta tillväxtklass samt högsta kreditvärdighet. Xdin utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter. Kunderna finns främst inom energi, verkstad, telekom, flyg och försvar, olja och gas, medicinteknik samt fordonsindustrin. Sedan 2008 är vi ett helägt dotterbolag till Alten Group. Alten är ett av Europas största teknik- & IT-konsultbolag med över 14 800 anställda och en omsättning på över 1 miljard Euro under 2011. Alten Group finns representerat i 14 länder med huvudkontor i Paris, Frankrike.

—————————————
För mer information om Xdin, besök http://www.xdin.com

Annonser
%d bloggare gillar detta: