Vinn fribiljetter till Inspiration!

Man kan komma långt på inspiration! Det är liksom en energy-bar när man behöver lite extra energi, eller som en ny väg som plötsligt öppnar sig åt ett nytt håll. Men för att bli inspirerad måste man göra något nytt. Man måste leta inspiration och det är jättekul! Inspiration dyker sällan upp i tv-soffan. Så sätt dig i en bio-fåtölj istället och häng med på äventyr!

Jag har fått äran att tävla ut två fribiljetter till äventyrs-filmfestivalkvällen Elixir (Stockholm/Göteborg(Varberg). Svara eller GISSA rätt på frågan ”Hur många filmer har hittills visats på Elixir genom åren?”  Och skriv rätt svar i en kommentar nedan (Ett svar per person!).
Deadline fredag 30/3 kl 15:00

Man behöver inte ens vara intresserad av äventyr för att bli inspirerad av filmerna! Mer info finns här:  elixirfilm.se
Ledtråd: det har gått 3 elixir hittills :-) 

Annonser

10 kommentarer på “Vinn fribiljetter till Inspiration!

 1. Bra gissat allihop! Svaret är dock 16 filmer totalt (på 3 st festivaler). Så ni som svarat 15 och 17 får varsin biljett! Jag svarar era kommentarer med mer info. Grattis!

 2. Mmmmm, skulle tippa att det är typ 17…

 3. 18 gissar jag.

  Ha en bra dag // Maja

 4. Jag gissar att det gått 18 st.
  Mvh
  Anna

 5. Inte lätt det här, då jag inte varit på denna filmfestival. Men oj vad gärna jag skulle vilja vinna dessa biljetter!
  17 filmer gissar jag på att det är som har visats genom åren på Elixir filmfestival. Och då har jag ju såklart inte räknat med de filmerna som ska visat på årets festival, för de har ju ännu inte visats.

  Så 17 är mitt svar! :)

 6. Hej. Jag gissar på att 15 filmer hittills har visats på Elixir filmfestivaler. (Snart kommer det 6 st till och dom vill jag gärna se! :)

 7. Hej!
  Efter att ha försökt leta och räkna gissar jag på att dom hittills visat 10 filmer (16 med dom som är på årets filmfestival). Nu är det bara att hålla tummarna för att jag inte är helt ute och cyklar!
  Mvh Kajsa

%d bloggare gillar detta: