Passion, samarbeten och äventyr på ISPO

Det gav mig gåshud. Filmklippen med hög musik, hög fart och höga hopp. Sedan förklaringen: passion, ett halvt liv levt som ett privilegium och beslutet att bli bäst inom det man älskar. Världscupvinnaren i Ski cross Anna Holmlund och snowboardproffset Risto Mattila imponerade stort på mig. Vi har en massa gemensamt, men här på ispo är Bliz och Dr. Zipe gemensamma nämnare ‘future trading’ den som fört oss samman för en presskonferens.

Jag kan se så många likheter i deras ögon, i deras sätt att berätta om passion, träning, koncentrationen och närvaron som krävs. Och de gör det så bra! Risto påpekar om igen vilket privilegium det är att få jobba med det man älskar att göra – och allt runtomkring. I hans fall goggles. I mitt fall solglasögon. Jag inte bara älskar Bliz solglasögon, utan också människorna som jobbar med dem. Vilket härligt gäng!

ISPO är en upplevelse. Över 15 mässhallar och varje hall är större än två fotbollsplaner. Enorma bås med märken jag aldrig hört talas om och små kineser med enorma kataloger över allt de kan tillverka till ett bra pris. Det ryktas om vilda fester efter stängningsdags, och ingen annanstans kan man väl träffa på säljare som åker longboard mellan båsen, eller VD’n för Sveriges bästa solglasögon iklädd en one-piece dräkt :-)
(mer om one-piece dräkter här)

Jag återkommer ofta till det som är viktigast för mig. Alla mina samarbetspartners har jag valt pga ett gott personligt förhållande, och en bra magkänsla. I mina val av produkter spelar företaget bakom produkterna stor roll! Det handlar inte om sponsring, det handlar om samarbete. För att lyckas med allt jag vill göra är mina samarbeten mycket viktiga. Jag tackar nej till kostymnissar som inte lever som de lär och som inte förstår hur jag lever.

Nu har jag ett viktigt val av samarbete framför mig. Mitt kontrakt med fantastiska Tierra har gått ut och är på omförhandling, plus att två andra aktörer inom samma bransch är intresserade och vid förhandlingsbord. Funktionskläder är extremt viktigt (och roligt!) och det är ett svårt val att väga tre olika företags klädesplagg, samarbetsvillighet, trevlighet, miljöarbete och ekonomiska bidrag mot varandra. Inom någon månad bör det vara klart, så att kläderna kan följa med mig på äventyr!

Annonser

2 kommentarer på “Passion, samarbeten och äventyr på ISPO

  1. Tack för alla trevliga dagar som du var med oss på Future.
    Du inspirera oss alla med din närvaro

%d bloggare gillar detta: