Film från Kilimanjaroexpeditionen


Filmat av Sara Rönnberg (med Gopro) och Annelie (med Olympus PEN mini EPL-3). Redigerat med bästa vilja och en del hjälp :-)

Annonser

4 kommentarer på “Film från Kilimanjaroexpeditionen

  1. Jobbigt men roligt! Häng med nästa gång :-) Vad spännande att du fått plats på retreatet. Mitt tips är att gå in i det utan att tänka för mycket på det innan, utan bara observera vad som händer i kroppen och i huvudet.

  2. Hej Stefan! Tack! Det var en härlig resa. Vardagen kan också bli äventyrlig, beroende på hur man ser på den! Låt den inte hålla dig fast :-)
    Den instrumentala låten heter ”so anxious” och är en gratislåt från freeplaymusic.com.

  3. Önskar jag hade varit med er fastän alla bara pratar om hur jobbigt det är på filmen. Det kommer kanske jag också att göra när jag varit på retreaten i sommar. Fick efter en del om och men en plats reserverad och är nästan lite rädd.

  4. Hej, läser din blogg med stort intresse. Skulle gärna leva som du, men man sitter ju fast liksom i vardagen. Ni verkar ha haft en kul tripp. Du verkar så härligt orädd/bekymmerslös? lite avundsjuk faktiskt:-) Vad heter förresten den instrumentala låten i filmen?

%d bloggare gillar detta: