Kilimanjaro girls-expedititon 2011/2012 är på väg mot toppen

Nu är vi på väg uppåt, mot det nya året. Vi kommer möta starten på ett nytt år högt över afrikas vidder, mitt i ett äventyr. Kan man få ett bättre avslut eller en bättre start?! Efter ett års planerande, hundratals mail och några tränings-träffar är vi där. 15 tjejer mellan 20 och 58 år, plus 1 man, 1 berg.

Personligen var det i rättan tid. För bara någon dag sedan upptäckte jag en välbekant känsla i kroppen – längtan ut. Längtan till tältnätter, vinden i ansiktet, tystnaden. Jag står inte ut med för många veckor i stadsmiljö! Visst kan man toppa upp med löprundor i skogen, skidhelger och kalla fridyk, men längtan ut tillfredställs som bäst med tunnare luft eller varmare vatten! Och inte att förglömma – den underbara avsaknaden av internet och mail.

Utrustningstack

Nästan lika höga som Kilimanjaro var utrustningsfrågor och utrustnings-beställningar från underbara New element som gav oss rabatt på Devold och Exped och bästa gore-tex ställen från Tierra. Vi fick också ihop en saftig goodie-bag med hjälp av mumsiga fisherman’s friend, houdinis wristgaiters, dextro-tabletter och kanske power gel’s från WSF (om de hinner fram i tid).

Så –  iklädda merinounderställ från Devold och jackor från Tierra, med Exped ryggsäckar på ryggen och vilandes i Exped-tält på exped liggunderlag kommer vi säkert nå toppen! Jag kommer förhoppningsvis på lätta fötter springa uppåt i skor från LÖPLABBET. Vi är allihop engagerade har har kompetens likt XDIN-konsulter, och vi håller tiden med hjälp av GUL klockor. Solen är stark så det är tur att vi har BLIZ solglasögon. När vi når toppen kommer vi såklart fortsätta ta fantastiska bilder med OLYMPUS-kameror och sedan knapra i oss några fishermans friend innan vi beger oss neråt. Ja, expeditionen innehåller varumärkesplaceringar :-) GOTT NYTT ÅR!

Annonser
%d bloggare gillar detta: