Fotoskörd från röda havet, Scubatravel liveaboard och fridykningskurs


Jag har skaffat mig en både bra och dålig vana att inte kunna släppa en resa innan jag sorterat resans bildskörd. Över 500 foton resluterade i 15 stycken favoriter! Ni som var med på fridykningskursen – jag kommer skicka de bästa bilderna på er till var och en! Bilderna är tagna med Olympus smidiga PEN E-PL1 och tillhörande UV-hus. Snart kommer även en skriftlig, möjligtvis fridykningsromantisk,  redogörelse från resan. Håll till godo:

Annonser

5 kommentarer på “Fotoskörd från röda havet, Scubatravel liveaboard och fridykningskurs

  1. Hej Anna! Tack så mycket! Tittade in på din sida och du tar ju jättefina bilder, med annorlunda perspektiv. Keep up the good work :-)

  2. Fantastiska bilder :-)! Hittar mycket inspiration här på din blogg. Jobbar som rundreseledare och lägger själv upp lite bilder från resor, men spelar i ligan ”har-egentligen-inte-tid-att-fotografera-på-jobbresorna-och-tar-därför-lite-snabba-bilder-med-enkel-kamera”, men det är ju så kul att se på världen genom en kameralins :-).

    Håller med Carl ovan – ”Keep up the good work!” :-)

%d bloggare gillar detta: