Sexmånadersjubileum och bästa boendet

Från stillheten i klostret till dess raka motsats.  Jag var hemma en halvdag och sedan gick det direktresa till två möten, en tv-intervju, sex små och en stor föreläsning på en helg, varav de sex små föreläsningarna var absolut roligast då jag fick föreläsa och bildvisa mitt favoritämne foto och fotografering med Olympus på fotomässan i Stockholm!

Men stillheten är kvar inuti på ett vackert sätt. Ingenting kan göra mig stressad längre. Det spelar liksom ingen roll vad som händer utanför dig, när insidan är lugn.

Sexmånadersjubileum 

Idag är det exakt sex månader sedan jag stod på toppen av mt. Everest. Fysiologiskt sett har det tagit lång tid att komma ner från berget. Inte förrän någon vecka sedan landade kroppen i normalläge (på havsnivå), vilket i mitt fall fortfarande är något av mitt livs sämsta form.
Under träningspassen lyssnar jag med stora öron på kroppen ”är så här mycket träning ok?”. Igår fick jag ett ”ok” tillbaks. Äntligen kan jag börja träna på riktigt!

Mitt favorithotell 

Med en massa resande är det en kul utmaning att få in träningen i varje dags schema. Jag gillar att ta ett löppass på tidiga morgnar när jag är på något nytt ställe för att insupa stämningen innan alla andra vaknar. Det är enda gången jag tycker det är ok att springa på asfalt. Men det gäller också att bo på ett bra ställe. Jag bor så ofta jag kan och är i Stockholm på hotell Mornington i Bromma. Det är mitt absoluta favorithotell av alla hotell i världen! Inte på något annat hotell möts man av longboards, paddlar och rullskidor i entrén. Ingen annanstans hittar man en bosu-boll, kettlebells, hopprep på rummet, och ett fullutrustat gym på ovanvåningen. Ingen annanstans hittar man den perfekta och hälsosamma frukosten som på Morningtons affärs-sport-hotell. Jag klämde in 45 minuter konditionsträning på morgonen, 30 minuter styrketräning varje kväll, och sov som en sten på nätterna. Men det bästa med den här platsen är att personalen lever som de lär. Personalen är inte bara hotellpersonal – det gillar vad de gör och de lever med träning lika mycket som gästerna. Det är de som leder passen på gymmet! Det är hotelldirektören som leder morgonlöppasset klockan 06.45. Underbart!

Annonser

2 kommentarer på “Sexmånadersjubileum och bästa boendet

  1. Tack igen! Och jag glömde skriva det viktigaste varför jag gillar just detta hotellet! Det är för att ni/de lever som de lär. Personalen är inte bara hotellpersonal – det gillar vad de gör och de lever med träning lika mycket som gästerna. Det är de som leder passen på gymmet! Det är hotelldirektören som leder morgonlöppasset klockan 06.45. Underbart!

%d bloggare gillar detta: