Semesterbilder

Ursäkta tystnaden på bloggen. Absolut inte för att tystnad alltid ska ursäktas, jag tror tystnad är bra. Men den här gången har jag faktiskt varit på ”semester”. Eller, semester har jag aldrig riktigt. Jag är mitt jobb och mina tankar är hälften tankar som är eller kan bli jobb. Och semester i vanligt bemärkelse var det såklart inte. Det var en Pompe-familje-semester. Blandade äventyr skulle man kunna kalla det. Berg, skog, öken och hav på en knapp vecka. Jag tog det som en foto-utmanings-projekt med tema ”naturens färger”. Gissa vart vi var!?

Jag växte upp med resande istället för sommarställe. Det bilades kors och tvärs över Europa och ibland i USA. Där och då någongång föddes mitt reseintresse. Tack kära familj för att jag fått upptäcka och uppleva så mycket med er! Under denna semestern blev det några annorlunda familjebilder:

Apropå foto så är bilderna såklart fotade med Olympus PEN EpL-1, och mellan 18-20 November är det fotomässan i Stockholm där jag under lördagen ska hålla bildvisningar och föreläsningar för min favoritkameratillverkare!

Annonser

9 kommentarer på “Semesterbilder

 1. Då får det väl bli aspar och snö i Sierra Nevada. Jag har aldrig varit där så kände inte igen snön eller träden…….
  Sten

 2. Bravo! Bryce canyon och sedan Brighton canyons (nära SLC) + lite öken från Nevada.
  Är det någon som kan sätta alla rätt så är det du :-)

 3. Då provar jag igen:
  Bryce Canyon Park i st f Yellowstone. Och asparna flyttar jag från Aspen till någonstans i Utah, då är väl de enda bergen som är höga nog för snö de som ligger alldeles utanför Salt Lake City; Uinta Mountains?
  Sten

 4. USA; Aspen, Yellowstone, Salt Lake City, Long eller Newport beach. Det mystiska sjöodjuret hittade Du någonstans längs Stillahavskusten.
  Sten

 5. Nyfikenheten tvingar mig och fråga vad som var rätt???

 6. Får jag gissa att ni gjorde en resa genom USA Wyoming, Idaho (Yellowstone parken) med avslut i Los Angeles och Newport beach???

%d bloggare gillar detta: