Fridykningskurs i röda havet – några platser kvar!

Nu är det bara någon månad kvar tills ett av de roligaste äventyren i höst – nämnligen en fridyknings-liveaboard! Jag och Scubatravel gör en resa till röda havet där vi bor på båt och dyker i 6 dagar. Turen är till för nybörjare inom fridykning och för apparatdykare som vill bli säkrare och få mer vattenvana. Man kan alltså kombinera det bästa av dyk-världar; andas eller inte andas. Häng med!

Under liveaboarden kommer vi erbjuda en fridykningskurs under tre dagar. Den här kursen ”går på djupet” och ni lär er att dyka djupare och stanna längre, på ett andetag, utan annan utrustning än mask och fenor. Jag och min kollega Sebastian Näslund kommer lära dig alla hemligheter för att lyckas hålla andan längre, få en större vattenvana och göra slut på mindre syre.  Under kursen lär du dig utförliga grunder, tekniker och säkerhet inom fridykning. Efter denna kurs brukar de flesta kunna fridyka till 20-30 meter, hålla andan 4-5 minuter och simma ca 50m långt under vattnet. Om man endast vill fridyka under liveaboarden kommer vi dagarna innan kursen mjuka upp med grundare fridyk och förhoppningsvis leka med delfiner och komma närmare andra djur!

Datum: 24 november – 1 december 2011
Läs mer och anmäl dig här: http://www.scubatravel.se/sv/gruppresor/fridykning-annelie-pompe-november-2011

 

Annonser

En kommentar på “Fridykningskurs i röda havet – några platser kvar!

  1. Pingback: Djupdyk – ett webbmagasin om fridykning Dyk på liveaboard med Pompe!

%d bloggare gillar detta: