TV4 Time out och sportfrågor

Jag klarade mig med blotta förskräckelsen och väldigt mycket skratt. Jag kan nämligen nästan ingenting inom ämnet sport, förutom nästan allt inom träning, kost och mental styrka. Jag slänger sport-sidorna i tidningen direkt (i pappersåtervinningen såklart), jag byter radio station när det är dags för sportnytt. Jag ser sport på TV kanske totalt en halvtimme om året, mest av misstag. Den timmen jag skymtar sport på TV verkar det som om 90% av sporten på TV är fotboll eller friidrott. Istället för att titta på sport så sportar jag!

Och i TV4’s time out skulle jag svara på sportfrågor! Tur att Måns Möller och Per hade en bättre aning än jag. Det enda namn jag kände igen var Anja Pärson, som ju ägnar sig åt en kul utomhusidrott :-)

Så här såg det ut: http://www.tv4play.se/noje/time_out?title=time_out_del_3&videoid=2077509 

Annonser

2 kommentarer på “TV4 Time out och sportfrågor

  1. Måste säga att du gjorde dig så bra i tv att jag var tvungen att gå in och kika på din hemsida, häftigt att du får inspiration till att göra så mycket olika saker.

%d bloggare gillar detta: