Kilimanjaro tjejexpedition – bara några platser kvar

Skynda dig att boka in ditt livs äventyrligaste och roligaste nyår! 
Vi är redan ett gäng tuffa och normala tjejer mellan 25 och 55 år som ska bestiga Kilimajaro tillsammans över nyår 2011. Men vi har några platser kvar.

Ska man bestiga ett berg i sitt liv så ska man bestiga Kilimanjaro. Inget annat berg bjuder på lika fantastiska naturupplevelser och utsikter som Afrikas högsta! Kilimanjaro är dessutom världens högsta fristående berg. Berget är en imponerande vulkan som reser sig till 5895 m rakt upp från savannen i Tanzania. Vi når toppen på en vecka – från djungel till alpint klimat på toppen! Vi firar dessutom ett äventyrligt nyår i ett tältläger på berget :-)

För natur- och fotointresserade är Kilimanjaro en fantastisk upplevelse. På vägen uppåt vandrar vi igenom 4 olika ekosystem. Från regnskog och djungel till det alpina klimatet och en försvinnande glaciär längst upp. Trots att 5895m är en respektabel höjd är Kilimanjaro ett lättbestiget berg. Det handlar inte om bergsklätting, snarare om en lång slingrande uppförsbacke som vi vandrar i långsamt tempo. Under tiden kommer du lära känna fler äventyrliga tjejer som gillar natur och uteliv.

läs mer här, och kolla gärna in foton från tidigare expedition här.

Annonser

En kommentar på “Kilimanjaro tjejexpedition – bara några platser kvar

  1. Åh vad häftigt! SKulle så gärna vilja men ekonomin vill inte i år i alla fall :) Dykarkurs säger du? Var, när och var anmäler jag mig… ?? :D Kommer självklart! ;)

%d bloggare gillar detta: