Fridykning är en av 99 saker man måste göra innan man dör

I alla fall enligt mig och ”erik & mackan” från TV6. Fridyknings-VM, som var lite sorgligt i slutet, avslutades desto roligare med en inspelning för programmet ”99 saker man måste göra innan man dör”. Ett filmteam på 6 personer hade just flugit jorden runt på elva dagar. Ett antal länder, flyg, cigaretter och en del alkohol senare skulle de lära sig att fridyka. Inte den bästa uppladdningen för fridykning.

Erik och Mackan har grabbhumor. det mesta var roligt utom att Mackan alltid sa ”Hej, är det du som är Peter” när vi träffades framför kamerorna. Hur djupt de lyckades fridyka har jag lovat att inte berätta. Ni får väl kolla på TV6 när det är dags!


Väl hemma i Sverige väntar upp-packning, jobb och ett någorlunda vardagsliv i några månader. Jag ser fram emot att springa, klättra, träna och fila på nästa års äventyr.

Annonser

5 kommentarer på “Fridykning är en av 99 saker man måste göra innan man dör

  1. Inget att be om ursäkt för! :-) Jag tog ju inte direkt illa upp. Och lite roligt är det nog! Må så gott och hälsa resten av gänget.

  2. Haha, förlåt Annelie! Det var nåt jag tyckte var kul, (eftersom det är uppenbart att du inte heter Peter), men om du inte tyckte det så ber jag om ursäkt!
    Mvh
    Mackan

  3. Vad spännande! Give us a heads up när programmet ska gå.

%d bloggare gillar detta: