En dag kvar och annonseringspsykologi + Efter VM – inspiration för mer!

I fridykning dyker man inte bara så djupt man kan. Dagen innan sitt tävlingsdyk måste man ”annonsera” djupet man vill göra. Senare på kvällen ser man vad alla andra annonserat för djup, samt vilken tid man ska dyka. Detta är en hel vetenskap och egen psykologi. Här gäller det att känna sig själv. Vissa vill ha ett säkert djup de vet att de kan till 99% lyckas med. Andra drar till med tio meter extra på sitt personbästa, och kanske är nervösa som vrak innan.
Jag gillar en utmaning. Och jag gillar inte att inte göra mitt bästa, så jag ska dyka djupt! :-) Iallfall så djupt jag kan.

Några fina bilder från dagens häng i havet:

Jo, just det – lite reklam för samma datum som jag kommer hem åker jag direkt till Stockholm för att berätta om en av två Kilimanjaro-resor i höst:

Välkommen på inspirerande föreläsning med Annelie Pompe

Sätt ett kryss i kalendern för onsdagen den 28 september. Då hittar du Expeditionsresor, Noshörningen och Annelie Pompe på biografen Grand i Stockholm.

Vi utlovar en spännande och inspirerande kväll. Annelie, som är kvällens huvudperson, berättar om sitt världsrekord i fridykning och hennes lyckade bestigning av Mt. Everest tidigare i år. Annelie kommer också berätta om vår Kilimanjaroexpedition som genomförs i februari 2012 där hon är expeditionsledare. Vi bjuder även på lättare förtäring och information om våra övriga expeditionsresor!

Läs mer om vår Kilimanjaro expeditionsresa här
Expeditionsresors hemsida: www.expeditionsresor.se
Noshörningens hemsida: www.noshorningen.com

Annonser

4 kommentarer på “En dag kvar och annonseringspsykologi + Efter VM – inspiration för mer!

 1. Hej Elin! Det låter som ett härligt yogapass! Tricket med att hålla andan länge är just att inte påverkas i huvudet av hur kroppen känner ;-)
  Vet faktiskt inte än vilket klockslag som gäller, har ett vagt minne av att det är 18:00….

 2. Hej Annelie,

  jag gillar din blogg! Tänkte på dig och fridykning under morgonens yogapass, som innehöll en del övningar där man ska hålla andan ute så länge som möjligt. Detta för att stärka pranayama, livsenergin, och balansera kropp och själ. Förstår inte hur du lyckas hålla andan så länge, utan att drabbas av existentiell panik! Det är riktigt imponerande. Lycka till på VM!

  Vilket klockslag är det som gäller på Grand den 28 sept.?

  Vänliga hälsningar Elin

 3. STORT lycka till, Annelie!!!!
  Kram från Maarit (fd PT-kund)

%d bloggare gillar detta: