Stockholm outdoor dagar

Det första jag ser: Tält. Och jag känner mig genast hemma. Flera utställare har ställt upp (och bor i!) tält alldeles utanför utställningshallarna likt ett basläger. In på gården och där finns kajaker och slacklines. Företag och deras utrustning ligger och väntar på att säljas ut till nya äventyr.

Man kan hämta inspiration på många plan och många sätt, och jag blir faktiskt inspirerad av att se var det hela börjar. Det är på Stockholm outdoor dagar  inköparna bestämmer vad som ska finnas i din butik, och vad du ska ha att välja på inför ditt eget äventyr. Jag ser ett grymt skidåk i ett Tierraställ,  frihetsupplevelser i en kajak, en god natts sömn på en Exped Down mat och en fulladdad kamera hos powertraveller. Där visar de också en ny mackapär som kan värma frusna fingrar och tår i kalla klimat. Hmm, kanske något inför nästa 8000m-berg.

Jag är frukostunderhållningen. Under sifferkoden ”8848 möh & 161 muh” på New element/Exped/Devold’s inbjudan, pratade jag om det som döljer sig bakom nummer och äventyr. Förhoppningsvis blir någon inspirerad av mig liksom jag blir inspirerad av er som lyssnade och ställde frågor och pratade med mig efteråt!

Annonser

En kommentar på “Stockholm outdoor dagar

%d bloggare gillar detta: