Elixir filmfestival i basecamp

Ett litet gästinlägg från Emil Sergel, jag som filmar Annelie på plats.

Jag arrangerar filmfestivalen Elixir och i år startar turnén i Everest basecamp, vilket känns som en kul grej. Nu ska vi bara leta upp någon expedition med en projektor och plats för äventyrslystna människor (vilket inte borde vara så svårt att hitta) så kör vi igång. Snart åker jag hem för att köra en Sverigeturné och då kommer jag visa en teaser från Deep Everest, så kom gärna förbi. Kolla in festivalen på http://www.elixirfilm.se.

Annonser

3 kommentarer på “Elixir filmfestival i basecamp

  1. Ska bli otroligt roligt att höra om allt du/ni varit med om hittills och allt som kommer… Jag följer er med spänning. Massa lycka till Annelie! Du är en enorm inspiration. Självklart ses vi på Elixir Emil, det är ju ett måste för alla äventyrs ”wannabes” som till exempel inte är i Tibet och bestiger Everest :)

    Vi ses på onsdag!
    Kram AC

  2. Hej,

    Varför lägger ni inte upp fler bilder och videoklipp från Mt Everest? Det är många som är sugna på att följa resan upp mot berget!!

    John

%d bloggare gillar detta: